Att känna tacksamhetsskuld

Mia ringde. Tydligen är planerna för kvällen korridorsfest och Kåren. Peppen kom direkt när hon sa det, så som det ser ut nu så får magkatarren härja fritt i ett par dagar till. Det är svårt att motstå galna upptåg med underbara människor. Dessutom kan jag behöva socialisera lite efter jordens mest hektiska vecka. Och vem vet, det kanske finns kramar till utdelning på Kåren? Här finns de ju inte i alla fall kan vi konstatera.

Har dock lite att pyssla med innan dess. Min lägenhet ser ut som något från andra världskriget, så nu sitter jag emellanåt och stirrar på dammsugaren och försöker hitta den peppen också. Mer svårhittad än alkoholpeppen bör dock erkännas. Frågan är om den ens existerar.
Sen bör jag väl ta mig upp till stan och botanisera på Systembolaget. Rödvinsboxen Umbala. En basvara i mitt hushåll tillsammans med nudlar, snabbmakaroner, falukorv och Bilanx torrfoder. Man blir inte så onykter för så lite pengar som med Umbala. Jag är evigt tacksam mot denna lilla box och funderar att namnge min förstfödde efter den i ren tacksamhetsskuld.

Ja, men då sätter vi väl i gång då!

Untz-Untz-Untz.

Kommentarer
Postat av: Mia

Håller alla tummar jag har att de har kramutdelning i kväll. //Dedikerad kramaspirant

2011-01-14 @ 14:43:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0